Op zoek naar cursus wordpress?

   
 
 
 
cursus wordpress
 
Soofos Online Cursus WordPress SURFspot.
Je leert werken met Gutenberg en om themas en plug-ins te installeren. Bekijk voor meer informatie over de cursus WordPress Gutenberg 2019 op de website van Soofos. De cursus is na aankoop gedurende tenminste 12 maanden beschikbaar op het platform van Soofos. Je blijft voor altijd toegang houden, zolang de cursus op Soofos staat. Medium Online dienst. Levertijd Binnen 15 min online beschikbaar! Besturingssysteem Apple Mac, Windows. Beschikbaar voor: Medewerker, Student. Aantal apparaten 1 gebruiker. Looptijd licentie Eeuwigdurend gebruiksrecht. Speciale voorwaarden De cursus is na aankoop gedurende tenminste 12 maanden beschikbaar op het platform van Soofos. Je blijft voor altijd toegang houden, zolang de cursus op Soofos staat. Instructies Om te starten met de cursus dien je eerst naar de downloadlink te gaan dit is de betaalpagina. Vul daar op de plek van de kortingscode vouchercode jouw installatiecode in. Vul vervolgens de rest van de gevraagde gegevens in om jouw account aan te maken.
cursus wordpress
WordPress NCOI Opleidingen en Trainingen.
Dat kan met deze training WordPress van onze businesspartner SRM. In 1 dag leer je hoe je WordPress installeert, eenvoudig paginas opmaakt en je eigen website online zet. Na afloop van deze training heb je inzicht in de mogelijkheden van WordPress.
cursus wordpress
Cursus WordPress volgen voor ondernemers - Xander Remijnse.
Xanderremijnse.nl I Website bouwen in Wordpress I Website bouwen in Wordpress cursus volgen. Cursus WordPress website maken. Cursus WordPress website bijhouden. Cursus WordPress website optimaliseren. Cursus webshop maken met Woocommerce. Cursus WordPress website beveiligen. Cursus nieuwsbrief maken met Mailchimp Nieuw.
cursus wordpress
Volg een cursus WordPress bij Burggraaf.it.
Zelf een website maken met WordPress met het thema Enfold. Indien u enige kennis heeft opgedaan met WordPress is de volgende stap om zelf uw eigen website te ontwerpen. Met behulp van een zeer flexibele thema template Enfold veranderen we het uiterlijk van de website naar uw wens, voorbeeld, kleur en smaak. We gaan praktisch aan de slag om u ook voor de toekomst zelf uw website te kunnen beheren. Duur van de cursus: één dagdeel drie uur.
Cursus Wordpress Webdesign voor beginners - De Loft Lisse.
In november en december 2018 de cursus Webdesign met WordPress gevolgd bij Kees. Voor mij was dit de eerste kennismaking met de bouw van Websites en Webdesign. Op de 5 cursusavonden worden de verschillende onderdelen stapsgewijs doorgenomen. Van het aanvragen van een domeinnaam en registreren van je website en het design. Er is voor mij een nieuwe wereld opengegaan. De cursussen worden gegeven in De loft in een prettige sfeer. Kees is een vakman en kan al je vragen beantwoorden. Voor mij is dit het begin en ik hoop veel plezier te krijgen in het verder uitbouwen en onderhouden van mijn website Blog. Een beoordeling toevoegen Reactie annuleren. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met. Je beoordeling Waarderen. Voeg mij toe aan je e-maillijst. Deel op Facebook. Tweet dit product. Pin dit product. Email dit product. Waardering 5.00 uit 5. Opties selecteren Details. Online Event Kansen in business: Hoe onderneem ik anders?
Cursus WordPress Nijmegen - Maak Je Website In 1 Dag - € 375.
Tijdens de training leren we je in een korte tijd, op een betrokken en persoonlijke manier, een WordPress website te maken en te onderhouden. Je leert onder meer hoe je de fundering van de website opzet, hoe je werkt met de pagebuilder en hoe je je website goed vindbaar maakt. Aan het eind van de cursus heb je de basis van WordPress stevig onder de knie en kun je zelf een eenvoudige WordPress website maken.
WordPress - Cursussen Trainingen ROC.nl.
Met deze basiskennis kun jij aan de slag als succesvolle websitebouwer. De cursus WordPress is zeer geschikt voor iedereen die graag een eigen professionele website wil kunnen maken. Ook heb je een stapje voor op de arbeidsmarkt met dit diploma, in het huidige bedrijfsleven is veel vraag naar webdesigners. Selecteer n of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen. Onderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie. Opleiding Instituut Kosten. Front End Wordpress Developer. Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Heerenveen, Live Online, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht, Zwolle.
QWAIN - WordPress Webshop Cursus.
WordPress Webshop Cursus. Een Webshop toevoegen aan uw WordPress website en deze in richten met producten en afreken-mogelijkheden zijn slechts enkele onderwerpen welke u leert tijdens deze training. Met WooCommerce voor WordPress is het relatief eenvoudig om een webshop aan te maken.
Wordpress Cursus voor beginners, met Wordpress leren werken in 1 dag!
WordPress Cursus voor beginners. Ja, ik wil graag meer informatie over WordPress Cursus voor beginners. Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie. Gelieve dit veld leeg te laten. Leer werken met WordPress. Wordpress is een van de meest gebruikte content management systemen om nieuwe websites mee te ontwikkelen en te beheren. WordPress is ook geschikt om te gebruiken door mensen die weinig of geen kennis hebben van PHP, HTML of programmeren. WordPress heeft als voordelen.: Zeer geschikt voor zoekmachine optimalisatie. Veel themas en designs te koop voor lage bedragen. Eenvoudig mobiel en responsive te maken. Gemakkelijk te leren en te beheren. Het is open source en dus 'gratis.' Uitbreidbaar met veel functies plug-ins. Voor ondernemers en bedrijven die met WordPress starten, hebben wij een praktische WordPress cursus ontwikkeld. Inhoud WordPress cursus. Deze wordpress cursus voor beginners is perfect voor mensen die meer zelf willen doen met hun website.
Cursus WordPress: leer een website maken - NTI.
Studeren met het STAP-budget. Voor de opleiding WordPress kun je het STAP-budget aanvragen. Dat betekent dat je deze opleiding geheel kosteloos kunt volgen. Het STAP-budget is een subsidie waarmee je jaarlijks tot €1.000 opleidingstegoed kunt aanvragen bij UWV. Per jaar zijn er meerdere aanvraagrondes.

Contacteer ons